Minusta

Kuinka voin olla sinun avuksi?

Kuka olen?

Olen Elisa, 25-vuotias verkkosivuyrittäjä Espoosta. Missioni on auttaa sinua luomaan yrityksellesi toiveidesi mukaiset WordPress verkkosivut! Jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – oman yrityksesi pyörittämiseen, vailla huolta nettisivuista. 

Mikä sai minut yrittäjänä tuottamaan verkkosivuja?
Itselläni on ollut aina halu auttaa ihmisiä ja verkkosivujen teko sekä digitaalinen markkinointi on aina ollut lähellä sydäntä.
Oma intohimo ja halu oppia, ihanat asiakkaat ja heidän palautteet saavat minut tekemään verkkosivuprojekteja ja siksi haluan tehdä tätä ja auttaa myös sinua nettisivujen kanssa.

Jos siis kamppailet nettisivujen kanssa, älä pelkää ottaa yhteyttä. Tehdään yhdessä yrityksellesi uniikit nettisivut ja nautitaan yhteistyöstä!

Usein kysyttyä?

Kun tehdään nettisivut yritykselle WordPressillä tarvitset uusia sivuja varten domainin ja webhotellin.
Yleensä ottaen yritykset, jotka tarjoavat webhotelleja tarjoavat myös domaineja. Helpointa on siis ostaa koko paketti samasta paikasta.
Palveluihini kuuluu verkkosivujen teko WordPressillä ja voin tarvittaessa auttaa sinua myös webhotellin ja domainin hankinnassa.

Saat minulta verkkosivujen julkaisun jälkeen myös verkkosivujen ylläpitoa hintaan 39€/kk + alv. Lue lisää täältä.

Verkkosivuprojekti on aina projektikohtainen ja riippuu vahvasti siitä, kuinka nopeasti saan sinulta pyytämäni materiaalit verkkosivuja varten. Tämän jälkeen projekti kestää 2vk – muutamaan kuukauteen. Projekteissa otan huomioon myös sinun toiveesi aikataulun suhteen. 

Domain = sivujen verkko-osoite, josta sivusi löytyvät.
Webhotelli = ostettu palvelintila, jossa nettisivut asustavat ”fyysisesti”.

Elisomelta saat nopeaa, kustannustehokasta ja yksilöllistä palvelua – ottaen huomioon aina yrityksesi ja sinun lähtökohdat.

Haluaisitko yrityksellesi laadukkaat ja pitkäaikaiset verkkosivut?

Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen kartoituspalaveri. Palaverissa käydään läpi toiveitasi ja tarpeitasi yrityksen verkkosivujen suhteen ja suunnitellaan jatkotoimenpiteet projektin etenemiseen.